Ecologic Plast Suceava
Despre noi | Certificări | Ecologie | Cookie | Confidenţialitate
telefon

Sună acum la
0743 555 000

mail Trimite e-mail la ecologicplast@gmail.com
 
Geam termopan [termoizolant] la super pret: Ecologic Plast Suceava
Sunteţi aici: Acasă » Tâmplărie » Sticlă  

Sticlă geam termopan

Geamul termoizolant (termopan) / 80% din fereastra ta

Un geam termopan este format din 2 sau mai multe foi de sticlă de diferite grosimi, între ele aflându-se o baghetă de aluminiu. În interiorul baghetei de aluminiu se află grăunţe de siliporit cu rolul de a absorbi umezeala din interiorul termopanului. Bagheta de aluminiu este fixată pe foile de sticlă cu o bandă, respectiv pastă butylică (grosime 0,6 - 0.8 mm). Cele 2 foi de sticlă împreună cu bagheta de aluminiu sunt închise etanş cu o pastă numită poliuretan.

Proprietăţile termopanului sunt în funcţie de grosimea lui, de tipul şi grosimea sticlei folosite, precum şi de gazul inert introdus între foile de sticlă (cu sau fără argon).

Foarte multe din nevoile unei construcţii se pot rezolva prin alegerea unei configuraţii corecte a geamului termoizolant:

» izolaţie termică (Low-e, 4S, argon);
» izolaţie fonică (argon, geamuri cu răşini speciale).

geam termopan termoizolant pret

Tipuri de sticlă

Sticlă Float (clară)
Se obţine prin topirea într-un cuptor la temperatura de 1500°C a unui amestec de nisip, carbonat de sodiu (agent de lichefiere), calcar şi dolomită (agent de stabilizare) într-o baie de staniu, după care este răcit treptat la temperatura ambiantă. Suprafeţele sticlei sunt perfect paralele şi netede.

Sticlă Low-E
Sticlă de înaltă calitate termoizolantă cu un strat de oxizi metalici depus prin procedeul electromagnetic pe una din suprafeţele geamului float. Acest strat ridică substanţial proprietăţile termoizolante ale geamului. Geamul nu numai că reflectă o mare parte a radiaţiei termice înapoi în încăpere, dar permite, totodată, pătrunderea maximă a energiei solare.

Sticlă 4 Season (4 anotimpuri)
Sticlă de înaltă calitate termoizolantă cu un design exterior ridicat tip reflexiv, comportament similar, cu lentilele heliomate (ce se închid la o lumină puternică şi se deschid la o lumină mai slabă). Acest produs este realizat într-o incintă vidată prin depunerea unui strat foarte fin şi transparent de materiale de origini metalice pe una din suprafeţele sticlei float prin procedeul de pulverizare catodică. Această depunere este caracterizată printr-o emisivitate redusă: ea reflectă radiaţiile infraroşii cu lungime de undă mare, caracteristice căldurii provenite din încălzire.

Sticlă colorată în masă
Sticla colorată în masă se obţine prin încorporarea de oxizi metalici în masa sticlei float clară. Caracterizată prin: efectul colorat atât în interior cât şi în exterior, reflexia slabă a luminii. Protecţia împotriva radiaţiei solare prin absorbţia energiei solare este dată de culoare şi grosime. Sticla colorată în masă este disponibilă într-o gamă variată de culori (bronze, gri, verde, albastru). Acest tip de geam este folosit în pachet de geam termopan atât la exterior (faţade, vitrine, ferestre) unde se conferă un aspect personalizat clădirilor, cât şi în interior pentru compartimentarea spaţiilor.

Sticlă reflexivă
Sticla reflexivă se obţine prin depunerea la cald de oxizi metalici pe suprafaţa sticlei, creându-se în acest mod o acoperire foarte rezistentă şi stabilă. Natura stratului de acoperire, precum şi sticla de bază, determină luminozitatea, gradul de reflexie şi proprietăţile de control solar al geamului, precum şi culoarea. Sunt disponibile o mare varietate de culori (bronze, gri, verde, argintiu, auriu, clar, albastru). Asamblat în geam termopan, geamul reflexiv prezintă o multifuncţionalitate, combinând funcţiile de control solar şi arhitecturale cu izolarea termică, acustică, rezistenţa la foc, în funcţie de natura celei de-a doua foi de sticlă (float clară, antiefracţie, antifonică, rezistentă la foc). Datorită efectului de oglindă, geamul termopan reflexiv este spectaculos în folosirea la clădiri de birouri, spaţii comerciale, educaţionale şi industriale cât şi la locuinţe.

Sticlă de securitate
Se obţine prin alăturarea a două sau mai multe foi de sticlă float (clară, reflexivă sau colorată în masă) cu unul sau mai multe straturi de butiral de polivinil (PVB) de grosime 0,83 mm. Dacă sticla se sparge, cioburile rămân lipite de folie diminuând riscurile de tăiere.

Sticlă antiglonţ
Se obţine prin alăturarea a două sau mai multe foi de sticlă float (clară, reflexivă sau colorată în masă) cu unul sau mai multe straturi de PVB. Grosimea finală este în funcţie de diversele tipuri de armă la care trebuie să reziste.

Sticlă rezistentă la foc
Se obţine prin alăturarea mai multor foi de sticlă, între care se găseşte un strat special transparent care împiedică propagarea căldurii prin radiaţie şi asigură integritatea geamului.

Geamul securizat (călit)
Se obţine dintr-un geam float tratat termic. Geamul este încălzit la peste 600oC şi apoi răcit repede (când rezultă o călire) sau mai lent (când rezultă o întărire termică) cu o viteză riguros controlată. Comparativ cu geamul float, rezistenţa la şocuri mecanice este de două ori mai mare în cazul tratării termice şi de cinci ori mai mare în cazul călirii.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM PENTRU O OFERTĂ PERSONALIZATĂ!

NOU!

montaj tamplarie PVC cu geam termopan Suceava

Avem plăcerea de a vă informa că profilele din seria StreamLine 76 mm sunt prevăzute cu 7 camere de izolare termică.

Prin introducerea acestor profile prevăzute cu 7 camere de izolare în cadrul unei lăţimi constructive de 76 mm şi cu o armare generoasă, oferim un produs modern şi adaptat cerinţelor pieţei actuale în care este nevoie de sisteme cu caracteristici de izolare termică superioare.

Mai mult decât atât,
PREŢURILE RĂMÂN NESCHIMBATE !!

Profile Salamander Feronerie Roto Geam termopan sticla Saint-Gobain
Alumil
 
©2020 ECOLOGIC PLAST - Ferestre & Usi din PVC cu geam termopan in Suceava.
Creare site şi promovare în Google - SANNET®.