Ecologic Plast Suceava
Despre noi | Certificări | Ecologie | Cookie | Confidenţialitate
telefon

Sună acum la
0743 555 000

mail Trimite e-mail la ecologicplast@gmail.com
 
Sunteţi aici: Acasă » Ecologie  

Ecologie: PVC-ul. Logic ecologic.

Ca un producător responsabil de profile PVC de înaltă calitate şi ca membru fondator al iniţiativei reciclatorilor Rewindo GmbH Germania, ecologia este un subiect important pentru Salamander de mulţi ani. De aceea, noi facem eforturi continue să găsim soluţii care să rezoneze cu mediul.

PVC-ul este un material compatibil cu ecologia pentru că fabricarea lui consumă relativ puţine resurse solide şi combustibil. Produsele din PVC destinate construcţiilor sunt uşoare, au durată mare de viaţă, întreţinere uşoară şi din aceste cauze sunt considerate prietenoase cu mediul.

Mai mult, PVC-ul se reciclează foarte bine. De mai mult de 10 ani a fost implementat un cerc închis pentru reciclarea lui. Toate capetele şi resturile ce rezultă din procesul de producţie, precum şi ferestrele din PVC care nu mai sunt în uz, sunt trimise la reciclat.

Tehnologiile Salamander - angajament către protejarea mediului.

Profilele PVC SALAMANDER îndeplinesc toate cerinţele ecologice, iar fabrica îşi respectă angajamentul de a avea grijă de protecţia mediului în întreg procesul de producţie. Specialiştii noştri ţin cont de cele mai noi exigenţe la alegerea materiei prime şi în cursul procesului de producţie care se desfăşoară în Germania, cu grijă pentru resursele consumate. Faptul că PVC-ul este 100% reciclabil este un mare plus din punct de vedere ecologic, ferestrele şi uşile vechi constituind o valoroasă materie primă. După demontare, PVC-ul se poate readuce la formă de granule şi poate fi utilizat pentru producerea unor noi profile, fără nici o pierdere de calitate.

Balanţa extraordinară ecologică a ferestrelor din PVC pe toată durata vieţii acestora atestă excelentele proprietăţi ale acestui material modern.

tamplarie PVC ecologica

NOU!

montaj tamplarie PVC cu geam termopan Suceava

Avem plăcerea de a vă informa că profilele din seria StreamLine 76 mm sunt prevăzute cu 7 camere de izolare termică.

Prin introducerea acestor profile prevăzute cu 7 camere de izolare în cadrul unei lăţimi constructive de 76 mm şi cu o armare generoasă, oferim un produs modern şi adaptat cerinţelor pieţei actuale în care este nevoie de sisteme cu caracteristici de izolare termică superioare.

Mai mult decât atât,
PREŢURILE RĂMÂN NESCHIMBATE !!

Profile Salamander Feronerie Roto Geam termopan sticla Saint-Gobain
Alumil
 
©2020 ECOLOGIC PLAST - Ferestre & Usi din PVC cu geam termopan in Suceava.
Creare site şi promovare în Google - SANNET®.